Hotel Theater Figi

  Theater Figi

  Hotel Theater Figi in Zeist is een multifunctioneel centrum dat de beschikking heeft over een restaurant, hotel, bioscoop en theater. Zo biedt deze locatie een breed scala aan culturele activiteiten, waaronder voorstellingen van zowel professionele artiesten als amateurgezelschappen. Een zeer veelzijdige locatie!

  Adres: Het Rond 2, 3701 HS Zeist

  Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk (bij reservering aangeven). Hulphonden toegestaan.
  Garderobe Gratis

  Bereikbaarheid

  Adres: Het Rond 2, 3701 HS Zeist

  Openbaar Vervoer
  Zeist is bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit alle richtingen: van NS-station Driebergen-Zeist duurt het 7 minuten met de bus naar bushalte Het Rond/1e Dorpsstraat, dat naast het theater Figi is
  gelegen. Vanuit noordoostelijke richting via NS-station Amersfoort Centraal duurt het 29 minuten naar bushalte Slotlaan/1e Hogeweg en van daaruit nog 5 minuten te voet naar het theater en vanuit
  NS-station Utrecht Centraal vergt de busrit er 21 minuten. Meer informatie: 9292.nl.

  Volg de Parkeerroute
  Vanaf de invalswegen van Zeist verwijzen zowel blauwe Parkeerroute borden als crèmekleurige bestemmingsborden naar Figi.

  Parkeren

  OPENBARE PARKEERGARAGE

  De parkeergarage heeft 275 plaatsen.  Hotelgasten betalen € 10 per dag voor het parkeren met een maximum van € 20 per verblijf.

  De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als aan de Jufferstraat. Op de Jufferstraat, direct naast onze parkeergarage, bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi. Vanuit de parkeergarage kun je Figi overdekt bereiken.

  TARIEVEN PARKEERGARAGE

  Het normale tarief is 1,- per half uur met een maximum van 17,-.

  OPLAADPUNT AUTO’S

  Naast de parkeergarage bevind zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

  Hotel

  Hotel Theater Figi in Zeist is een 4-sterrenhotel met 97 hotelkamers variërend van twins tot luxe suites. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met uitgebreide faciliteiten, zoals een fitnessruimte, overal gratis wifi en alle kamers zijn voorzien van een televisie. In de ochtend kun je ook genieten van ons uitgebreide ontbijtbuffet in het restaurant.

  Afbeeldingsresultaat voor hotel figi

  U kunt rechtstreeks bij het hotel een kamer boeken via deze website. NOVA-leden krijgen 10% korting op de prijs van een hotelkamer. Log in voor de kortingscode.

  Login in met uw NOVA account

  Wachtwoord verloren?
  Ga dan naar
  Gebruikersnaam/wachtwoord verloren?
  om een nieuw wachtwoord op te vragen.