Toegangskaarten

Toegang tot alle filmprogramma's is gratis.

In verband met de geldende wetten, die de verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan, zijn wij echter verplicht om gratis kaarten te "verkopen".

Het is mogelijk om deze "kaarten" via de website te bestellen. Een toegangskaart is geldig voor alle filmfestivals, dus het NOVA 1-minuutfestival, het NOVA Filmfestival en het NOVA Jonge Filmers Festival. Daarbij worden ook contactgegevens geregistreerd. Als u ingelogd bent worden uw gegevens automatisch ingevuld. De persoonsgegevens dienen alleen om in het geval van een Coronauitbraak de bezoekers te kunnen informeren in het kader van bron- en contactonderzoek. Wij delen geen toegangsbewijzen uit. De toegang krijgt u met een polsbandje.

Wij vragen u ook het aantal bezoekers via dit formulier door te geven als u alleen het NOVA 1-minuut Filmfestival bezoekt of als u niet van lunch of diner gebruik wilt maken.

Een alternatief is dat u "kaarten koopt" aan de zaal. Er is een registratielijst aanwezig, waarop u uw contactgegevens kunt achterlaten als u dat wenst. In het geval van een coronauitbraak kunnen wij u dan op de hoogte stellen. De lijst wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Iedere bezoeker vanaf 18 jaar wordt gecontroleerd met de Corona check app. Indien u slaagt voor de test krijgt u een polsbandje, die geldig is voor de betreffende dag. De volgende dag wordt u weer getest en krijgt u een nieuw polsbandje.

Privacy

Tijdens het festival zullen foto's en wellicht ook video-opnames gemaakt worden. Foto's worden na afloop van het festival op de website gepubliceerd. U geeft ons toestemming om deze foto's te plaatsen. Achteraf kunt u uw toestemming intrekken en een verzoek indienen om een foto eventueel van de website te verwijderen.

Lunchkaarten

Op zaterdag en zondag wordt er een lunch geserveerd in de Springerzaal. Lunchkaarten kosten € 15 per stuk.

De lunch bestaat uit:

  • 2 rijk belegde broodjes
  • Kopje soep
  • Warme snack
  • Koffie, thee, fruitwater, sappen en melk

Voor de jongeren, die op zaterdag bij het NOVA Jonge Filmersfestival zijn, wordt een eenvoudige lunch geserveerd, die € 5 kost. De lunchpauze duurt namelijk maar 30 minuten.

Dinerkaarten

Op zaterdagavond wordt een feestelijk 3-gangendiner geserveerd met live muziek. De muziek is zodanig dat het ook nog mogelijk is om elkaar tijdens het diner goed te verstaan.

Het diner kost € 39,50 per persoon, exclusief dranken.

U kunt op het bestelformulier opgeven of u als hoofdgerecht vlees (hert), vis of vegetarisch wilt. Het voorgerecht bestaat uit een proeverij van diverse gerechten. Er is een grand dessertbuffet, waar u zelf een keuze kunt maken. Er is ook een mogelijkheid om dieetwensen op te geven. Daar wordt dan rekening mee gehouden U geeft ons dan ook toestemming om deze gegevens te delen met Hotel Theater Figi.

Betaling

Als u het bestelformulier heeft verzonden krijgt u een bevestiging per e-mail. Controleer of de bestelling juist is. Neem meteen contact op met de organisatie als er iets aangepast moet worden. Het rekeningnummer vindt u in de bevestigingsmail en ook onderaan deze website.

Uw bestelling is pas geldig na ontvangst van uw betaling.

 


Helaas is het niet meer mogelijk om lunch- en dinerkaarten te bestellen. U kunt nog wel naar het festival komen als u geen toegangskaarten heeft opgegeven, maar u dient wel een geldige QR-code en legitimatie te kunnen tonen.

 

Login in met uw NOVA account