Parkeren Figi

OPENBARE PARKEERGARAGE

De parkeergarage heeft 275 plaatsen en parkeren kost 1,50 euro per uur. Je betaalt slechts 5 euro per parkeerkaart per dagdeel van vier uur. Na een theater- of bioscoopvoorstelling kun je voor 4,50 euro een speciale uitrijkaart aanschaffen. Als hotelgast parkeer je gratis de auto in onze parkeergarage of je (elektrische) fiets in afgesloten en overdekte fietsenstalling.

De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als aan de Jufferstraat. Op de Jufferstraat, direct naast onze parkeergarage, bevind zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi. Vanuit de parkeergarage kun je Figi overdekt bereiken.

TARIEVEN PARKEERGARAGE

€ 1,50 per uur
€ 5,- per dagdeel (4 uur)
€ 4,50 euro theater of bioscoop-uitrijkaart

PARKEREN THEATERVOORSTELLINGEN

Bezoekers van door Figi geprogrammeerde voorstellingen in Figi kunnen op vertoon van hun inrijticket bij het theater of bioscoopbuffet voor € 4,50 een uitrijkaart kopen. Om na de voorstelling rijen bij de parkeerautomaat te voorkomen adviseren wij om voor je eigen gemak vooraf of in de pauze een uitrijticket te kopen. Wanneer je online tickets boekt heb je de mogelijkheid om de parkeerticket erbij te kopen. Je kunt de parkeergarage ook in- en uitrijden met uw creditcard.

OPLAADPUNT AUTO’S

Naast de parkeergarage bevind zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

PARKEREN FIETSEN

Er is tevens een afgesloten parkeergarage voor fietsen.